Print

Firstbeat Asiakasesimerkit

Alla on nähtävissä asiakkaidemme Firstbeat-hyvinvointianalyysin tuottamat tulokset yhden vuorokauden ajalta. 

Asiakkaan tarina Firstbeat-hyvinvointimittauksesta:

"Olen 38-vuotias nainen ja teen työkseni teatteria. Olen Teatterikoneen taiteellinen johtaja, ohjaaja, näyttelijä ja kouluttaja. Työni on hyvin epäsäännöllistä, mutta usein teen kuusi päiväistä viikkoa ja olen töissä sekä aamupäivästä että illasta. Työhöni kuuluu koneella ja palavereissa istumista, mutta myös kaikenlaista heilumista näyttämöllä sekä tavaroiden roudaamista hiki hatussa. Työ tuntuu usein kuormittavalta sen epäsäännöllisyyden vuoksi mutta työni on minulle kutsumus ja rakastan sitä.

Minua kiinnosti Firstbeat-mittauksessa nähdä palaudunko työstä ja liikunnasta miten hyvin ja kuinka stressautunut olen. Mittausjaksolle sattui myös juhlat ja olin kiinnostunut miten alkoholinkäyttö näkyy raporteissa. Tulokset olivat kiinnostavia!

Suuri helpotus oli että palaudun työstäni hyvin ja uneni laatu on oikein hyvä. Suuri yllätys oli, että alkoholinkäyttö veti kaikki käyrät punaiselle vielä pitkälle seuraavaan päivään, mikä tarkoitti sitä, että elimistöni oli jatkuvassa stressitilassa. Vaikka olo tuntuu rentoutuneelta muutaman lasillisen jälkeen, keho ei todellakaan rentoudu vaan on hälytystilassa. Juhlia voi, mutta ei kesken vaativan työputken tai se vie viimeisetkin mehut.

Mittausjakson aikana minulla oli yksi tosi kova treeni, jossa olin jaksamiseni äärirajoilla. Siitä palautuminen kesti myös myöhäiseen iltaan ja vaikutti jonkin verran unen laatuun. Minun siis kannattaa välttää niin kovia treenejä ainakin ilta-aikaan tai seuraavan yön unet kärsii rääkistä.

Kokonaisuudessa mittaus oli todella mielenkiintoinen ja jos olet kiinnostunut siitä miten palaudut työstä ja muista haasteista, niin suosittelen!"

Annu Sankilampi

hyvinvointi2015

 tero1

tero2

tanja1

tanja2

niina1

niina2

maitsu1

maitsu2

maarit1

maarit2

joni1

joni2

jaana1

jaana2

anu1

anu2

 elinahyvinvoi

cialis 100mg hinta