Print

Ryhmäliikunta

alasali3ylasali2

 

BUUGI Liikuntakeskuksen kuntosali ja ryhmäliikunnan tuntivalikoima tarjoavat monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjonnan. Kattavasta valikoimasta löytyy tunteja kaikenikäisille niin aloitteleville kuin kokeneille nais- ja mieskuntoilijoille.

 

Kuntosalimme on kahdessa tasossa. Kalenteristamme löytyy monenlaista ryhmäliikuntaa, kuten jääurheilua, sulkapalloa, salibandya, Tanssitunteja, Pilatesta, Functional trainingia, Kahvakuulaa, Les Mills -tunteja, cycling-sisäpyöräilyä, easyline-kiertoharjoittelua ja juoksukoulua. Keskuksessamme on Jyväskylän seudun monipuolisin liikuntatarjonta.

 

Ryhmäliikuntakalenteri ja tarkemmat ryhmäliikunnan tuntikuvaukset löydät tämän sivun alaosasta. Tutustu tarjontaamme myös Youtube-videon kautta - video on kuvattu keskuksella kesän 2013 aikana!

 

Varausjärjestelmämme kautta voit ilmoittautua tunneille ja varata vuorosi palloiluun. Lisätietoja liittymisestä ja tunnuksien luomisesta varausjärjestelmäämme löydät kohdasta Uusille asiakkaille.

 

Muista peruuttaa varaamasi ryhmäliikuntatunti viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmässä, näin toinen asiakas saa paikan tunnille. Varasijalla olevat asiakkaat saavat infon riittävän aikaisin paikan vapautumisesta ja ehtivät tunnille. Ryhmäliikuntatuntia ei voi peruuttaa alle 2 tunnin ennen tunnin alkua, kolmesta 3 kuukauden aikana peruuttamattomasta ryhmäliikuntatuntivarauksesta asiakas saa yhden viikon varauskiellon. Varauskielto tarkoittaa, ettei asiakas voi varata tunteja nettijärjestelmän kautta, mutta voi osallistua tunneille ilman nettivarausta. Varauskielto ei ole liikuntakielto :) Kiitos yhteistyöstä! 

 

Tule ja koe loistavia liikuntaelämyksiä!

 

Ryhmäliikunnan tuntitarjonta

Liikuntakeskuksemme tunnit on jaettu värien mukaisiin kategorioihin:

Tanssi ja Koreografia

Keho & Mieli, Liikkuvuus

Kestävyys eli syketunnit

Lihaskunto

Seniorit

TRX Training

Lapset

Jääurheilu

Palloilu

Työkykyä edistävät tunnit

Miehet

Vesiliikunta

Jokainen tunti sisältää elementtejä muistakin kategorioista, mutta tunnin päätavoitteena on kehittää sille merkittyä ominaisuutta. Aloittelijoille sopivat erinomaisesti sinisellä merkityt lihaskuntotunnit sekä vihreistä kestävyys-/syketunneista Cycling Easy. Kaikki tunnit ovat pituudeltaan 55 minuuttia ellei toisin mainita.

Ryhmäliikunnan tuntikalenteri syksylle 2019 (katso tästä)

Ajankohtaiset tiedot ryhmäliikunnan osalta löydät varauskalenteristamme (klikkaa tästä).

valmis

 

Tuntikuvaukset

UUTUUSTUNNIT
 
 
KAHVAKUULA CIRCUIT TRAINING
Tunnilla edetään kiertoharjoittelun mukaisesti, väliliikkeinä ovat erillaiset kahvakuulaliikkeet, joilla pyritään ylläpitämään intensiteettiä sekä toteuttamaan koko vartalon hallintaa vaativia liikkeitä. Liikkeet ovat helppoja, harjoituksen kuormittavuuteen pystyy itse vaikuttamaan sekä kuulan koolla että liikenopeudella. Tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille.
 
GRIT STRENGTH
on intensiivinen tehotreeni, jossa käytetään käsipainoja, tankoa ja step-lautaa sekä liikutaan huippumusiikin kanssa. Täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen, jonka avulla pääset huippukuntoon nopeasti! GRIT on uusin LesMillsin lisensoimista ryhmäliikuntalajeista. GRIT-tunnit ovat 30 minuutin tehotreenejä, joissa kehitetään useita kehon ominaisuuksia saman treenin aikana.
 
GRIT PLYO
on plyometrinen tehotreeni eli tehokas kimmoisuusharjoitus, joka haastaa lihaksia hyppyjen, punnerruksien, juoksupyrähdysten ja kyykkyjen voimalla. Tunnilla yhdistyy voima ja ketteryys urheilulliseen suoritukseen. Tällä tunnilla hiki virtaa varmasti! GRIT on uusin LesMillsin lisensoimista ryhmäliikuntalajeista. GRIT-tunnit ovat 30 minuutin tehotreenejä, joissa kehitetään useita kehon ominaisuuksia saman treenin aikana.
 
PakaraPower
Tunti on Elina Liuksen kehittämä ryhmäliikuntatunti, jossa yksikään pakara ei jää kylmäksi! Pakarat ovat oleellinen osa kehomme ryhtiä ja lihasvoimaa - ne sijaitsevat lantion alueella ja toimivat kehon tukipilareina. Joskus pakaraan ei onnistu saamaan voimaa vaikka kuinka treenaa jalkoja - toisin kuin nyt! Tule PakaraPower-tunnille ja treenaa helpon ja tehokkaan Loop Bandin avulla! Loop Bandin voit ostaa myös omaksi asiakaspalvelustamme, jos haluat varmistaa, että saat tunnilla juuri sinulle oikeanlaisen vastusnauhan. Loopin värit ja vahvuudet: Oranssi - kevyt, vihreä - keskiraskas ja sininen - raskas. Kalenterista löytyy myös PakaraPower Easy-tunti, josta pakaratreeni on kevyempi aloittaa. Tervetuloa!
 
BuugiSykeStep 30'
Tunti on askellukseltaan helppo, kestävyyskuormitukseltaan kehittävä ja energiatasoltaan huippu! Tunti perustuu 6-7 musiikkikappaleeseen, joihin jokaiseen tehdään omat liikkeet. Tunti ei sisällä jatkuvaa koregrafiaa. Tunnin voi tehdä myös ilman step-lautaa. Tervetuloa kehittämään sydäntä, luustoa ja lihaksistoa step-laudalle askelluksen innoittamassa ilmapiirissä!
 
Cycling Development
Tunnin teema vaihtelee jaksoittain, jonka tarkoituksena on rakentaa kestävyyskuntoa nousujohteisesti. Tunnin teema rakentuu perus-, vauhti- ja maksimikestävyysharjoituksista, jotka on rytmitetty kahden kuukauden jaksoihin. Mukaan voit tulla milloin vain - tunneilla käynti ei edellytä sitoutumista pidempään harjoitusjaksoon. Tunnit sopivat kaikille polkijoille, mutta erityisesti sinulle, joka haluat kestävyysharjoitteluusi vaihtelua ja mahdollisuuden pitkäjänteisempään kehittymiseen. Teemat näet varauskalenteristamme.
 
Circuit Training -kiertoharjoittelu
Tule haastamaan kehoasi monipuolisesti kiertoharjoittelutreenin muodossa. Liikkeet suoritetaan omaan tempoon eikä tunti sisällä askelsarjoja. Teethän omatoimisen alkulämmittelyn ennen tunnille tuloa, jotta hyödynnämme yhteisen ajan tehokkaasti treenaten. Tunnin lopuksi tehdään palauttava loppuverryttely venyttelyineen. Tunti toteutetaan kiertoharjoittelu-periaatteella siirtyen liikkeestä toiseen. Harjoituskerta sisältää aina lihaskuntoa ja sykettä kohottavia liikkeitä. Tervetuloa mukaan!
 
VRP-Vatsa-Reisi-Pakara 30
Tunti on erilainen ryhmäliikuntatunti, sillä tunnilla jokainen tekee liikkeitä omalla paikallaan omaan tahtiin ja ohjaaja kellottaa 2 min per liike. Näin tästä työkykytunnista poistetaan paine pysyä tahdissa ja jokainen saa tehdä liikettä omaan tahtiin.
Ohjaaja näyttää liikkeen samalla, kun edellinen liike on loppumassa eli asiakkaille ei tule tuijotustaukoja. Ohjaaja kiertää tunnilla ja käy tsemppaamassa sekä korjaamassa tekniikkaa enemmän kuin niillä tunneilla, joilla ohjaajan tehtävänä on pitää liike yllä lavalla pysyen.
Sisältö: 3 liikettä vatsoille, 3 liikettä pakaroille, 4 liikettä jaloille. Lopuksi 5-6min venyttely.
Tervetuloa vahvistamaan kehoa sekä parantamaan kehon ryhtiä ja lihasvoimaa!
 
Ohjattu luistelutreeni 45´
Tunnilla yhdistellään sykettä ja lihaskuntoa luistimet jalassa, tunnille kuuluu myös teränkäyttö, tasapaino ja luistelutekniikkaharjoituksia. Tunnille voit tulla hokkareilla tai kaunoluistimilla, sillä harjoitukset soveltuvat molemmille. Kypärän käyttö on suositeltavaa kuten myös kerrospukeutuminen.
 
TRX-Training 30´
Tunnilla tehdään kokonaisvaltaisia voimaa, tasapainoa ja keskivartalon hallintaa vaativia liikkeitä, oman kehon painon toimiessa vastuksena. Välineenä TRX-nauhat, jotka mahdollistavat monipuoliset toiminnalliset liikkeet ja tehokkaan treenin! Muista lämmitellä 10-15 minuuttia ennen treenin alkua, jotta saat treenistä kaiken irti!
 
Sulkapalloa ryhmäliikuntavalikoimassa!
Oletko aina halunnut oppia lyömään ja pelaamaan sulkapalloa? Me tarjoamme siihen täydelliset mahdollisuudet! Ensimmäisenä Suomessa - ryhmäliikuntakortilla huipputason sulkapallo-tunnille! Tunnilla parannetaan lyönti- ja liikkumistekniikkaa, taktista näkemystä ja pelaamisen asennetta. Harjoittelu edistää osallistujien nopeutta, kestävyyttä ja peliälyä.
Tunnille tarvitset lämmittely- ja treenivaatteet, sisäpelikengät sekä vesipullon. Mailan ja muoviset sulkapallot saat lainaksi. Tunti on tarkoitettu kaiken ikäisille sekä miehille että naisille. Tunti ei ole fyysisesti kuormittava. Kyseessä ei ole kurssi – mukaan voi tulla milloin vain! 

Lapsi&aikuinen tunnit

BuugiBaby 45´
Vanhempi-vauvajumppa on aikuisen ja alle vuoden (lapsen, joka ei vielä kävele) ikäisen lapsen mukava, yhteinen liikuntahetki. Mukaan voi tulla n. 3 kk:n ikäiset lapset, jotka jaksavat jo kannatella päätään. Tunnilla vauva on mukana lähes kaikissa liikkeissä, esimerkiksi painona. Tunneilla otetaan huomioon äidin palautuminen synnytyksestä.
 
Taapero 1-2v. 45´
Hauskaa yhdessäoloa lapsen kanssa liikkuen! Taapero-tunti on aikuisen ja 1-2-vuotiaan lapsen yhteinen tunti.Tunnin tavoitteena on kehittää lapsen ikäkauteen sopivia taitojaleikkien, lorujen, musiikin ja erilaisten välineiden avulla. Tunnilla tutustutaan myös toisiin ikätovereihin ja opitaan yhdessä toimimista.Yksi lapsi per aikuinen.
 
Seikkailijat 3-4v ja 5-6v
Seikkailijat-tunti koostuu erilaisista lapsen motorisia perustaitoja sekä kehonhahmotusta kehittävistä leikeistä ja tehtävistä. Tunneilla korostuu liikunnan riemu ja jokaisen lapsen yksilöllinen tapa liikkua ja touhuta! Tunneilla käytetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Tunnin lopussa pidetään lyhyt rentoutumishetki.
 
Palloilujengi 7-9v
Palloilujengi on 7-9-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu tunti, jonka aikana tutustutaan eri palloilulajeihin erilaisten leikkien ja harjoitusten kautta. Tunnin tavoitteena on erilaisten pallonkäsittelytaitojen harjaantuminen ja hauskan pito hyvässä hengessä!
 
BuugiLiikkis 3-6v
Aamupäivätunnin aikana lapset saavat liikkua isolle salibandykentälle rakennetulla temppuradalla sekä harjoitella erilaisia pallopeli- ja yleisurheilutaitoja! Tervetuloa mukaan!
 
BuugiMama 45´ (tunti tauolla toistaiseksi)
on äidin ja vauvan yhteistä aikaa liikkeestä ja musiikista nauttien. Vauva on liikkeessä mukana joko masussa tai masun ulkopuolella kantoliinassa/ rintarepussa tms. Vauvaa ei siis varsinaisesti käytetä painona, vaan pikkuinen saa nauttia äidin liikkeestä ja läheisyydestä. Tunnilla äiti saa pehmeää treeniä erilaisten tanssillisten liikkeiden kautta. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, pääasia ei ole hienot askellukset, vaan oman kehon liike. Mukaan voivat tulla raskaana olevat ja jo synnyttäneet vauvansa kanssa - aina niin kauan kuin vauva viihtyy kantoliinassa/rintarepussa (oma kantoväline mukaan).

Työkykytunnit

BuugiAqua
- tunti on reipastempoinen vesiliikuntatunti kaiken ikäisille liikkujille torstaisin klo 8.30. Tunti pidetään kylpyläaltaassa, hartioiden syvyisessä, +32 asteisessa vedessä. Pituussuositus 160 cm, jotta jalat ylttää pohjaan ja pää pinnalle. Tule ja viihdy vedessä liikkuen! Tunti on teholtaan keskiraskas. Ohjaajana Heidi Nieminen. BuugiAqua - tunti pidetään Rantasipi Laajavuoren kylpylässä. 10xvesiliikuntakortin hinta on 95€ (ei alennuksia) ja kortti maksetaan Buugin asiakaspalveluun. Ilmoittautuminen tunnille nettisivujemme varausjärjestelmän kautta www.buugi.fi Tunnille saapuessasi saat rannekkeen Rantasipin vastaanotosta, jolla pääset osallistumaan tunnille.
 
BuugiSelkä 45'
Pidä huolta kehosi tukipilarista! BuugiSelkä on fysioterapeutin ja/tai personal trainerin koostama tunti, jossa keskitytään selkärangan tukilihaksiston vahvistamiseen sekä hyvän liikekontrollin ja -hallinnan kehittämiseen. Tunnilla edetään rauhallisesti seisten tehtävistä hallinta- ja liikeharjoitteista lattialla tehtäviin stabiloiviin ja vahvistaviin harjoitteisiin. Erityisesti syvät lihakset ovat tunnilla etusijalla, joten liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin ja keskittyen oikeaan tekniikkaan. Tunti sopii hyvin muun liikunnan tueksi tai aloittamaan keskivartaloharjoittelu turvallisesti. Jos epäröit aloittaa, voit myös varata ensin ajan personal trainerille henkilökohtaiseen alkukartoitukseen numerosta 050-5455374. Hinnat löydät Personal Training -sivulta.
 
Liikkuvuus 10'
Hyvä hallinta ja hyvä liikkuvuus toimivat käsi kädessä niin terveen selän kuin muunkin tuki- ja liikuntaelimistön kunnon takaamiseksi. Tunnilla keskitytään teemaa hieman vaihdellen niin selkärangan ja sitä ympäröivien nivelten kuin faskiaalisen kudoksenkin liikkuvuuteen. Tunti sopii erittäin hyvin BuugiSelkä -tunnin lisänä.
 
BuugiLeidi 40+ (tunti tauolla toistaiseksi)
Tule liikkumaan mukavassa seurassa Leidien 40+ kanssa! Työikäisten naisten oma tunti, jossa: - Musiikin tempo rauhallinen - Musiikin volyymi hiljainen - Liikkeiden tahti rauhallinen - Ei koreografiaa tai vaikeaa askellusta Matalan kynnyksen liikuntaa, jossa huomioidaan työssä jaksaminen ja hyvinvointi. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan tunnin musiikkivalintoihin! Tunnin sisältö: - Lämmittely - Tasapaino-osuus - Selkärangan tukilihasten harjoitteet - Venyttely ja liikkuvuus
 
BuugiÄijjä
On miesten oma tunti, jossa puolet tunnista keskivartalotreeniä ja puolet venyttelyä. Jokaisen äijjän unelmatreeniä! Tule mukaan Äijjäilemään!

Lihaskuntotunnit

Buugin lihaskuntotunnit kehittävät tehokkaasti kehon suurten lihasryhmien lihaskestävyyttä. Nämä tunnit sopivat erittäin hyvin myös aloittelijoille, sillä liikkeet ovat yksinkertaisia ja jokainen voi säädellä tehoa itse.
 
Kahvakuula
-tunnilla harjoitat monipuolisesti sekä lihas- että kestävyyskuntoasi. Kahvakuula soveltuu koko kehon liikkeisiin, kehittää voima,- tasapaino-, kehonhallinta- sekä liikkuvuusominaisuuksia. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Luvassa tehokasta ja uudenlaista treeniä kahvakuulalla!
 
Kahvakuula Basic
Keskitason tunti, joka sisältää kolme osaa:
Ensimmäisessä osiossa lämmittely, kuulan flippailu ja pariharjoituksia. Toisessa osiossa lisäksi 3 liikkeen pattereita ala-keski- ja yläkeholle. Kolmannessa osiossa helppo liikkuminen kuulan kanssa yhdistettynä lihaskuntoliikkeisiin. Tunnin lopussa venyttelyt. Kesäaikana tunnit ovat ulkosalla, sateella sisällä.
 
Kahvakuula Challenge
Perustekniikat hallussa? Tule haastamaan itsesi vaativampien liikeyhdistelmien ja liikkuvien liikkeiden pariin. Liikettä ja haastetta koko keholle, tasapainoa ja kehonhallintaa unohtamatta. Kesäaikana tunnit ovat ulkosalla, sateella sisällä.
 
Fitness Training
Kuntosaliharjoittelua ryhmäliikuntatunnilla - kyllä! Tunti on perusvoimaa kehittävä tunti, jossa harjoitellaan levytangolla ja oman kehon vastuksella. Toistojen tempo on rauhallinen, jonka avulla saadaan tehtyä kokonaisia liikeratoja. Harjoituksen tavoitteena on vahvistaa kehon päälihasryhmiä isommalla vastuksella ja vähemmillä toistoilla kuin perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla, joiden lihaskunto perustuu lihaskestävyysharjoitteluun. Tunti korvaa yhden salitreenikerran!
 
Core+Venyttely
-tunnilla vahvistetaan monipuolisesti keskivartaloa sekä pitkäkestoisilla venytyksillä lisätään liikkuvuutta ja nopeutetaan palautumista.
 
Les Mills Bodypump
Haluatko nopeasti hyvään kuntoon? Bodypump harjoittaa yhden tunnin aikana kaikki kehosi päälihasryhmät. Helppoa, hauskaa ja taatusti tehokasta lihaskuntoharjoittelua painotangoilla.
 
Functional Core
tunti haastaa sinut päästä varpaisiin! Tämä toiminnallinen tunti vahvistaa sekä kehon dynaamista että staattista lihasvoimaa. Älä tyydy tekemään vain perusliikkeitä - anna motoriikan, koordinaation, liikkuvuden, voiman ja kestävyyden muodostaa liikeketjujen ja kehon käytön kokonaisuus! Harjoitukset tehdään kehon omaa painoa hyödyntäen.
 
Functional Training
on monipuolinen harjoittelumuoto, jossa toiminnallisilla liikeyhdistelmillä kehitetään lihaskunnon lisäksi kestävyyttä, tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Tehokasta treeniä koko keholle!
 
Functional Moves on toiminnallinen tunti, jossa yhdistyy kehonhallinta, -voima, -liikkuvuus sekä tasapaino, lihasvoima ja ketteryys. Tunnilla yhdistyy elementtejä Functional Coresta, Functional Trainingista, Joogasta, Breikistä ja lattiatanssista. Tunnilla harjoitellaan liikkeitä myös omaan tahtiin. Haasta itseäsi uudella tavalla liikkua!
 
Cross Training
on kovaa patteriharjoittelua kehon eri ominaisuuksia kehittäen, kuten kestävyys, lihasvoima, ketteryys, nopeus, tasapaino. Tunti on liikunnallisen kokonaisvaltaisuuden keskiössä. Ulko-olosuhteet tuovat tunnin lähelle luontaisia liikkumisympäristöjä.
 
Cross Training Sali
Tunti on 5 henkilön pienryhmäharjoittelua Cross Training- tyylillä! Tehokasta kiertoharjoittelua oman kehon painolla hyödyntäen mm. TRX kahvoja, renkaita, leuanvetotelineitä, boxia, hyppynaruja ja kahvakuulia. Tunnilla lämmittely- ja lihaskunto-osuus sekä loppuverryttelyt venytysten kera.
 
Cross Training Syke
Hiki pintaan pururadalla ja kentällä! Intervallitreeniä hyppien, juosten, kävellen ja loikkien maastoa hyväksi käyttäen. Tehokas treenimuoto sekä aerobisen kunnon kasvattamiseen että rasvan polttamiseen.
 
BuugiHIIT on korkeasykkeistä tehotreeniä - nopeasti!
Salissa 1 tehtävällä tunnilla pääasiassa välineenä on kahvakuula sekä oma keho vastuksena, vain vähän hyppyjä ja niissä korvaava vaihtoehto.
Salissa 2 tehtävällä tunnilla on hyppyjä, mutta vaihtoehdot näihin aina saatavilla.
 
TennisHIIT hulvaton tenniksen ja ryhmäliikunnan yhdistävä tunti, jossa pääset kehittämään kestävyyttäsi, räjähtävyyttäsi, ketteryyttäsi ja pallosilmääsi. Tunti on intervallityyppinen treeni, jossa osa harjoituksista tehdään mailan kanssa ja osa ilman. Tunti sopii kaikille, oletpa sitten vasta-alkaja tenniksessä tai jo pidempään pelanut. Mailan saat meiltä myös lainaan. Tule nauttimaan musiikin tahdittamasta vauhdikkaasta meiningistä tenniskentälle ja löytämään sisäinen tennistähtesi! Tätä treeniä et löydä tästä kaupungista muualta! 
 
Muokkaus (tunti tauolla toistaiseksi)
Helppoa askellusta ja lihaskuntoharjoittelua. Tunnista noin puolet askelletaan hyvä hiki pintaan ja toinen puolikas haastetaan lihaksisto lihaskuntoharjoittelulla, jossa käytetään oman vartalon painoa sekä välineitä, kuten kuminauhoja, palloja ja käsipainoja.
 
Easyline-kiertoharjoittelu
eli Circuit Training Easy-tunnit ovat musiikin tahdittamia kaiken ikäisille ja kuntoisille sopivia kiertoharjoittelutunteja. Tunneilla käytetään easyline-laitteita, joissa jokainen voi säädellä liikkeen tehon itselleen sopivaksi. Tunnin tavoitteena on kehittää sekä lihas- että kestävyyskuntoasi.
 
BuugiVoima
- tunti on jokaista kehon päälihasryhmää kehittävä lihaskuntotunti. Tunti ei sisällä askellusta. Let´s get power!

Senioriliikunta

BuugiSeniori
60+ vuotiaille henkilöille suunnattua tasapainoa, kestävyyttä ja lihaskuntoa ylläpitävää sekä kehittävää liikuntaa. Tunneilla mm. keppijumppaa sekä punttijumppaa. Tunneille ei vaadita aikaisempaa kokemusta ryhmäliikuntatunneista.Tunnin lopussa 15 min venyttelyosuus.
 
SenioriSali 75´ 60+ vuotiaiden kuntosaliharjoittelua ilmainpainevastuslaitteilla (Easy-laitteet). Lopussa 15 min venyttelyosuus.
 
SenioriSähly 60+ vuotiaiden tunti. SenioriSähly on salibandykentällä pelaamista, jossa yhdistyyhauska yhdessäolo ja kuntoilu! Tunnin alussa on alkulämmitely ja lopussa jäähdyttely venytyksien kera. Ota mukaasi sisäkengät, juomapullo ja iloinen mieli. Omaa mailaa ei tarvitse olla, saat sen lainaan meiltä veloituksetta!
 
SenioriSelkä
Selän liikkuvuutta ja lihasvoimaa ylläpitävä tunti.
 
Senioritunti - Tasapaino 45´ Tasapainoa kehittävä tunti, jossa harjoitellaan Jame-Balancereiden avulla. Jame-Balancerit ovat suomalainen tasapainolauta-innovaatio, jota käytetään maailmalla niin urheilijoiden kuin kuntoliikkujienkin tasapainotaitojen kehittämisessä.

Kestävyystunnit

Kestävyystunnit kehittävät hapenottokykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Näillä tunneilla treenattuasi jaksat siis kävellä/juosta pidempään tai vaikkapa nousta portaat ylimpään kerrokseen hengästymättä. 
 
SauvakävelyTreeni 60 min
Tunti sisältää alkulämmittelyn sauvoilla ja reippaan sauvakävelylenkin mukana tekniikkaopastusta. Pukeuduthan sään mukaan! Vesisade ei ole este kesällä :) Tärkeää tietoa! Sauvojen oikea mitta oma pituus x 0,68. Sauvakävely lisää hapenkulutusta 58%, energian kulutusta 50%, nostaa sykettä 32% ja parantaa lihaskestävyyttä 23%. Sauvat saat lainaan meiltä - nyt myös lisäpainolliset sauvat! 
 
Boxing
Kuntonyrkkeilytunti. Kyseessä pariharjoittelua, jossa lyödään erilaisia lyöntisarjoja hanskoilla pistareihin. Hanskat löytyvät keskukselta. Tunti sisältää lihaskestävyysharjoittelua lyöntiosuuksien välissä. Tunti sisältää rajoitetusti potkuja, pääasiassa tunti perustuu lyönteihin.
 
Les Mills Bodyattack
Vauhdikas, riemukas ja erittäin tehokas syketunti. Bodyattack on saanut vaikutteensa juoksuharjoittelusta ja aerobicin perusliikkeistä. Liikkeet ovat helppoja seurata ja ohjaaja antaa runsaasti vaihtoehtoja kaikille kuntotasoille.
 
Les Mills Bodycombat
Syketunti taistelulajien henkeen! Bodycombat vie sinut itsepuolustuslajien maailmaan kaikille sopivalla tavalla. Iske hartiajumit pois ja räjäytä kuntosi uusiin lukemiin.
 
Les Mills Bodystep
Askella tai hyppää - valitse oma tapasi nousta step-laudalle. Lauta-askellustunti, jolla nautitaan hauskoista teemoista ja kuntokin nousee huomaamatta. Syke nousee ja reidet sekä pakarat pääsevät töihin. Les Mills Bodystep, mukana atleettinen osuus: Vaihtoehtoisessa tuntiversiossa tehdään uusi atleettinen kiertoharjoittelukappale, joka korvaa Party Step ja Speed Step -kappaleet. Tämä 7 minuutin kiertoharjoittelukappale koostuu yksinkertaisista, tehokkaista liikkeistä. Atleettinen versio nostaa tunnin viimeisen sykehuipun intensiteettiä huomattavasti ja tekee treenistä rankemman. Tälläkin tunnilla on mahdollista tehdä liikkeet vaihtoehtoisesti, ilman hyppyjä. Tule rohkeasti kokeilemaan!
 
Stomp (tunti tauolla toistaiseksi)
Stomp on tehokas askellustunti, jossa sykkeennosto- ja tasapaino-osuudet vuorottelevat tunnin aikana. Tunnin lopussa keskivartaloa vahvistavia liikkeitä ja venytykset. Tule Stomppaamaan!
 
Step&Voima
on kestävyyden- ja lihaskunnon tunti. Sykkeennosto-osuudet tehdään steplaudalle askeltaen. Tunnin lopussa palautumista edistävät lyhyet venyttelyt. Tule kohottamaan kuntoasi kokonaisvaltaisesti!
 
BuugiStep (tunti tauolla toistaiseksi)
Heittäydy stepin pyörteisiin! BuugiStep on liikkuvasta askelsarjasta koostuva tunti. Koreografinen sarja sisältää pyörähdyksiä niin laudalla kuin maassa. Step-laudalle askeltaminen harjoittaa tehokkaasti alavartalon lihaksistoa sekä hapenkuljetus- ja verenkiertoelimistöä. Tällä tunnilla hiki virtaa ja silmissä vilisee kun askellus vie mukanaan!
 
BuugiSyke
on helppoa askellusta, joka saa sykkeen kohoamaan ja hien irtoamaan. Puolituntisen aikana lämmittely, sykeosuus sekä jäähdyttely. Tule nostamaan kuntoasi tehokkaalla treenillä!
 
Cycling-sisäpyöräily
Cycling-tunneilla poljetaan ohjaajan opastuksella musiikin tahdissa. Jokainen säätää vastuksen tunnin aikana omaa kuntotasoaan vastaavaksi. Tunnit kehittävät loistavasti hapenottokykyä sekä jalkojen kestävyysvoimaa. Tunnit on jaettu tasoille Easy, 1 ja 2. Cycling Easy (45´tai 60) Tason Easy cycling-tunnit on suunnattu aloittelijoille ja peruskuntoa kehittäville treenaajille. Tunnille on helppo tulla, koska musiikin tempo ja tyyli on pehmeämpää, rauhallisempaa. Ohjaaja opastaa pyörän säädöt tunnin alussa. Tervetuloa turvallisesti aloittamaan sisäpyöräilyharjoittelu!
 
Cycling 1 (30´, 45´tai 60)
Tason 1 cycling-tunnit on suunnattu liikkujille, joiden tavoitteena on treenata jo hieman peruskuntoharjoittelua kovempaa. Tunnin tavoitteena on kehittää perus- ja vauhtikestävyyttä.
 
Cycling 2 (45´, 60´tai 75´)
Tason 2 cycling-tunnit on suunnattu kovempaan harjoitteluun. Tunnin tavoitteena on kehittää vauhtikestävyyttä.
 
Juoksukoulu
Miten juoksemiseen voi hurahtaa? Elämällä tunnin juoksijan elämää joka viikko syksyn ajan BUUGI Liikuntakeskuksen juoksukoulussa! Halusitpa sitten virikkeitä juoksuharjoitteluun mielessä pikajuoksijan pakarat tai elämäsi maraton, on juoksukoulu tänä vuonna täyttä rautaa tavoitteeseen kuin tavoitteeseen. Juoksutekniikkaa, nopeutta, intervalleja, kestävyyttä ja juoksijan lihaskuntoharjoittelua yhdistelevistä tunneista muodostuu kokonaisuus, joka sopii niin aloittelijoille kuin jo kovaa treenaavillekin! Tervetuloa mukaan juoksemaan!

Tanssi

Koreografia ja tanssi
Tunnit kehittävät koordinaatio- ja hapenottokykyä iloisesti! Anna kunnon kohota hauskanpidon lomassa! Killerin TanssiStudion tunnit ovat ryhmäliikunnan periaatteella toteutettavia tanssitunteja. Yksittäisiä tekniikoita ei tunneilla hiota vaan liikkeessä pysytään koko tunnin ajan useiden toistojen ja tekemisen meiningin kautta. Tunneille voi tulla mukaan milloin vain, tunnit ohjataan joka kerta niin, että ensikertalainenkin pääsee mukaan tanssin huumaan! Tervetuloa! Tasoina alkeis-, keski- ja jatkotaso.
 
Dance, Dance, Dance!
on tunti, jossa jorataan lauantai-illan tunnelmissa hittibiisien siivittämänä. Tunnilla on pitkä alkulämmittely ja koreografiaosuudessa menoa ja meininkiä! Pääasia tunnilla on hiki ja ilo! Tervetuloa!
 
Lyrical Jazz
on Jazzin perusliikkeistä koostuva tanssitunti, jossa koreografiaosuuden lisäksi liikkuvuuden ja keskikehon harjoittelua. Koreografia tehdään finaalibiisiin, jossa liikkeet seuraavat musiikin lyriikkaa. Tervetuloa nauttimaan erilaisesta tanssitunnista
 
TanssiTeema - ShowJazz
Tervetuloa mukaan helppoihin askeliin, nostalgisten musiikkikappaleiden siivittämänä! Tasoltaan keskitasoa.
 
HipHop
-tunti on katutanssia parhaimmillaan! Tasoltaan keskitasoa.
 
HotDance (tunti tauolla toistaiseksi)
palaa tuntivalikoimaan! Tämä on tanssivalikoiman koreografisin tunti! Tasoltaan vaativampaa.
 
BalanceDance 30´
-tunti on pehmeää, venyvää ja tasapainoa kehittävää tanssia. Tasoltaan helppoa.
 
Dance 30´
-tunti on hikinen tanssispurtti, jossa jorataan erilaisten ja usein vaihtuvien musiikkien tahdissa! Tule tanssimaan keho hereille. Tasoltaan helppoa.
 
Salsa (tunti tauolla toistaiseksi)
Sensuelli latinotanssitunti, jolla harjaantuvat erityisesti lantion pehmeät liikkeet ja vikkelät jalat. Keskitason tanssitunti. Sytytä sielusi Salsalla. Tunnilla Salsatónia ja Salsaa! Tunti on keskitason tanssitunti.
 
LesMills Sh´bam 45´
Syksyn helppo tanssillinen ryhmäliikuntatunti, jossa ei tehdä jatkuvaa koreografiaa vaan liikutaan jokaisen musiikkikappaleen aikana helppojen tanssillisten moovien tahdissa! Tämä tanssitunti on alkeistasoa. Tervetuloa mukaan!
 
Diva´s Dance (tunti tauolla toistaiseksi)
Tule Diivailemaan Suomen parhaiden Voguing-tanssijoiden oppien pohjalta koostetulle tanssitunnille! Nämä poset eivät jätä ketään kylmäksi! Olet sitten nuorempi tai vanhempi - sinä upea nainen, diivailu yhdistää meitä kaikkia! Let´s Diva!
 
Hip Hop Fusion 
-tunnilla tanssitaan keskelle kaupungin sykettä. Tunti on tyyliltään street-henkinen, keskitason tanssitunti. Inspiroidu ja anna liikkeen kuljettaa rytmissä! Tunti on jatkotason tanssitunti.
 
ClubDance (tunti tauolla toistaiseksi)
on tanssitunti kuin olisit juhlimassa oikealla Clubilla! Tanssitunti koostuu erilaisista clubitanssityyleistä, kuten House, Disco, Voguing ja Waacking. Pistä glitterit pintaan ja tule joraamaan! Tunti on tasoltaan keskitasoa.
 
Les Mills Bodyjam
Tanssitunti Sinulle, joka kaipaat samaan pakettiin myös hikeä ja riemua. Bodyjam koostuu useista lyhyistä "erilaisista" koreografioista. Otteita voi olla hip hopista, lattareista, afrosta jne. Todellinen jokaiselle jotakin tanssitunti. Tervetuloa Jameihin!
 
BuugiSumba
Iloista ja helppoa tanssia, jossa lattarirytmit vievät sinut tanssin maailmaan mm. salsan, reggaetonin, cha chan, jiven, merenguen, samban... siivittämänä. Tunnilla vaikutteita myös funkista, dancehallista ja afrosta. Tunti on Buugi Liikuntakeskuksen asiakkaiden toiveiden mukaan koostettava tunti, jossa tuntisisältö vaihtuu noin kahden kuukauden välein. Sheikkaa, heiluta, rytkytä, tanssien itseäsi hytkytä! Tule mukaan BuugiSumbaan! Tunti on tasoltaan alkeistasoa.
 
Danzation (tunti tauolla toistaiseksi)
Tanssitunti maailman rytmeihin ja tanssityyleihin. Tanssimatkan aikana pääset matkustamaan tyylistä toiseen oman kehon liikkeistä nauttien. Tunnin lopussa koreografiaosuus. Tunti sopii kaikille! Tunti on tasoltaan alkeis-keskitasoa.

Liikkuvuus sekä kehon ja mielen hallinta

Näille tunneille on suositeltavaa lämmitellä, jotta keho ottaa vastaan harjoituksen paremmin ja liikkeet ovat turvallisia. Lämmittely onnistuu kuntosalin cardio-laitteilla 10-20 minuutin ajan.

 

BuugiBaletti
Buugibaletti- tunti on baletin ja kuntoilun yhdistelmä. Tunnilla kehitetään tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tavoitteena on on vahva ja kiinteä vartalo. Et tarvitse aiempaa kokemusta baletista. Tunnilla teemme  noin 35 min erilaisia sarjoja ja niiden yhdistelmiä, 15 min lihaskuntoa kehittävän lattiaosuuden ja 10min kestävän liikkuvuusosuuden. Tervetuloa hakemaan itsellesi ryhdikäs olo!
 
Core&Roll
Keskivartalon lihaksia vahvistava tunti, jossa käytetään Foamroller –välinettä sekä core-harjoitteissa että lihashuoltoliikkeissä. Vahvistava ja huoltava tunti.
 
Stretch&Roll
Tämä on lihashuoltotunti parhaimmillaan! Tunnilla yhdistetään kehon rullaus Foamrollerilla venyttelyliikkeisiin. Rullaus mahdollistaa lihaskalvojen venytyksen ja pehmentämisen, edistää lihasten aineenvaihduntaa ja auttaa palautumisessa. Tunti sopii kaikille!
 
Jooga-tunnit pidetään hieman lämpöisemmässä salilämpötilassa, max. 30 astetta, jonka ansiosta keho pysyy lämpöisempänä myös lattiatason liikkeissä. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta Joogasta. Tunnit Jooga Fitness, Jooga Balance, Jooga Pilates ja Jooga Relax ovat kaikki Jooga Fitness –tuoteperheen tuotteita, joissa on ideana nauttia joogan liikkeistä vapaan hengitysrytmin avulla. Ideologiana on liikkeiden ja toiminnan kautta kohti rauhallisempaa hengitystä.
 
Jooga Balance - HOT
Joogan upeita liikkeitä, joissa tasapainoelementti mukana koko tunnin ajan. Kehittää kehon tasapainoa, liikelaajuuksia, kehonhallintaa ja rentoutta.
 
Jooga Pilates – HOT
Joogan liikkuvuusliikkeitä ja pilatesharjoitteita yhdistävä tunti, jossa parannetaan kehon liikkuvuuden tasapainoa ja ydintukea. Tämä tunti on Jooga –tunneista eniten kehon ydintukea vahvistava tunti, jonka avulla parannat ryhtiäsi ja kehon oikeanlaista kuormitusta.
 
Jooga Fitness - HOT
on joogan liikkeisin ja asentoihin (asanoihin) perustuva ryhmäliikuntatunti,jonka tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, voimaa ja rentouttaa kehoa. Tunnilla keskitytään liikkeisiin ja oman kehon tuntemukseen liikkeiden aikana. Liikkeiden hengitysrytmi on jokaisella vapaa. Tunnilla käytetään taustamusiikkia. Tunti sopii kaikenlaisille liikkujille.
 
Jooga Relax - HOT
on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutustunti, jossa tehdään tupla- ja pilatespallon avulla liikkuvuutta lisääviä ja kehoa rentouttavia liikkeitä. Tunti tapahtuu lattiaa vasten sekä istuen että maaten. Alatasolla tapahtuvat liikkuvuusliikkeet mahdollistavat sykkeen pysymisen alhaisena ja rentoutuminen on tämän vuoksi helpompaa. Tunti tapahtuu noin 30 asteen lämpötilassa, jotta rauhallisten liikkeiden aikana ei tule kylmä. Tunti sopii kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille. Tämä tunti on Jooga-tunneista rennoin.
 
Les Mills Bodybalance
Mieltä ja kehoa rauhoittava tunti. Paranna pehmeästi tasapainoasi, syvien lihasten kuntoa ja lisää liikkuvuuttasi! Vaikutteita joogasta, pilateksesta ja tai chista.
 
Core&Pilates
Tunti on Core- ja Pilatesharjoittelua parhaimmillaan, jossa kehitetään kehon syvien lihasten ja ryhtiä ylläpitävien lihasten kuntoa. Harjoittelussa tehdään raskaampia core- ja kehonhallintaa haastavia pilates-harjoitteita. Tervetuloa nauttimaan kehoa voimistavasta tunnista!
 
Syvävenyttely
Kehon ja mielen tunti, jossa keski- ja pitkäkesoisilla venytyksillä pyritään lisäämään kehon liikkuvuutta ja rentoutta. Tämä harjoitus sopii hyvin lepopäivän lihashuoltotreeniksi. Tuntia ei suositella heti rajun liikuntasuorituksen jälkeen. Hyvä liikkuvuus auttaa ehkäisemään rasitusvammoja sekä edistää kehon ja mielen hyvinvointia. Tunti sopii niin naisille kuin miehillekin.
viagra ilman reseptiä