Print

Fysioterapia

Hei!

Olen Heidi Pesonen ja toimin fysioterapeuttina (Fysioterapeutti amk). Valmistumisen (2011) jälkeen olen työskennellyt fysioterapeuttina pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien parissa. Viimeiset kolme vuotta olen syventynyt myös liikuntalääketieteeseen terveystieteiden maisteriopinnoissa Jyväskylän yliopistossa.


Olen harrastanut pitkään monipuolisesti tanssia, mikä on tuonut kiinnostusta kehon liikkeeseen, toimintaan ja sen häiriöihin sekä yleiseen kehon hyvinvointiin. Kiinnostus pitääkin yllä intoani kouluttautua lisää ja kehittyä ammatillisesti jatkuvasti.


Fysioterapian tavoitteena on hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöitä, jotka usein ilmenevät kipuna, epämukavuutena tai rasittuneisuuden tunteena. Huomioimalla kehon virheellinen kuormitus ja liikemallit voidaan usein puuttua vastikään ilmenneisiin tai jo pidemmän aikaa vaivanneisiin kiputiloihin.


Fysioterapian avulla voidaan ennaltaehkäistä mahdollisten kiputilojen ja vammojen syntyä tarttumalla jo ajoissa ongelmiin virheellisessä kehon kuormituksessa. Fysioterapiassa käytän asiakaslähtöisiä ja näyttöön perustuvia menetelmiä. Näitä ovat mm. perusteellinen alkututkimus ja haastattelu, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia, kinesio- ja urheiluteippaus sekä ergonomia- ja toiminnanohjaus. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan aikasi Buugin asiakaspalvelusta 050-5455374.

 

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely. Tullessasi fysioterapiaan lähetteellä maksat vain omavastuuosuuden.

 

Fysioterapiahinnasto

30min 43€

45min 49€

60min 59€

12kk asiakkaille -10% alennus!

Kinesioteippaus 15min 15€ (Fysioterapiakäynnin yhteydessä maksuton)


Hierontahinnasto

30min 27€

45min 36€

60min 45€

90min 54€


fyssari1 fyssari2

390

heidip 
mistä ostan viagraa