Print

Fysioterapia

Hei!

Olen Anna Rossi ja toimin fysioterapeuttina Buugilla. Varaathan aikasi suoraan minulta 044 347 2132.  

 

Olen työskennellyt aikaisemmin yksityisellä sektorilla sekä yleisen terveydenhuollon vanhuspuolella. Erilaiset tuki- ja liikuntaelin ongelmat ovat siis tullut tutuiksi, yleisempinä niska-hartia alueen kiputilat, selkävaivat ja olkapääongelmat. Neurologisten asiakkaiden parissa olen työskennellyt niin fysioterapeuttina kuin hoitajankin roolissa kehitysvammaisten palvelutalossa. Omaan myös urheilutaustan ja lajinani on ollut koripallo. Koripallosta löytyy luonnollisesti myös yhtäläisyyksiä monien muiden lajien kanssa. Oma lajitaustani onkin antanut minulle eväitä työskennellä liikunnallisesti aktiivien ihmisten kanssa. Pidän todella työstäni, sillä saan auttaa ja olla ihmisiä lähellä. 

 

Autan mielelläni sinua, joten ota rohkeasti yhteyttä! Muistathan, että voit aina tulla vastaanotolle, vaikka mitään erityistä vaivaa ei sillä hetkellä olisikaan. Ennaltaehkäisevä hoitaminen on varmasti kaikkein tehokkainta,  ja näin ollen vaivat saattavat pysyäkin loitolla.

 

Tervetuloa!

 

 

Fysioterapian tavoitteena on hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöitä, jotka usein ilmenevät kipuna, epämukavuutena tai rasittuneisuuden tunteena. Huomioimalla kehon virheellinen kuormitus ja liikemallit voidaan usein puuttua vastikään ilmenneisiin tai jo pidemmän aikaa vaivanneisiin kiputiloihin.

 

Fysioterapian avulla voidaan ennaltaehkäistä mahdollisten kiputilojen ja vammojen syntyä tarttumalla jo ajoissa ongelmiin virheellisessä kehon kuormituksessa. Fysioterapiassa käytän asiakaslähtöisiä ja näyttöön perustuvia menetelmiä. Näitä ovat mm. perusteellinen alkututkimus ja haastattelu, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia, kinesio- ja urheiluteippaus sekä ergonomia- ja toiminnanohjaus. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan aikasi suoraan minulta 044 347 2132.

 

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely. Tullessasi fysioterapiaan lähetteellä maksat vain omavastuuosuuden.

 

Fysioterapiahinnasto

30min 43€

45min 49€

60min 59€

12kk asiakkaille -10% alennus!

Kinesioteippaus 15min 15€ (Fysioterapiakäynnin yhteydessä maksuton)


Hierontahinnasto

30min 27€

45min 36€

60min 45€

90min 54€

fysio1

 

annarossi 
mistä ostan viagraa