Print

LähiTapiola Areena -jäähalli

Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksen jäähalli avattu! 

 

Laajennuksen jääareena on nimetty LähiTapiola Areenaksi. LähiTapiola Areenassa on kaksi jäätä, joiden välissä on katseluparvi. Toisessa päädyssä on myös parvi, ja lisäksi jäälle näkee myös lämpimästä ravintolasta. Ilta-ajat ja viikonloput jäät ovat pääasiassa lasten ja nuorten käytössä. LähiTapiola Areena on avattu perjantaina 9.12.2016. Avajaisohjelmasta kerrotaan myöhemmin lisää.

 

Liikenne ja parkkeeraus Buugi Liikuntakeskuksella

 

Liikuntakeskuksen pihassa on vain noin 30 autolle parkkipaikka - piha on ahdas eikä sinne mahdu jättö- ja noutoliikennettä. Urheilemaan tulevat jätetään henkilö- ja linja-autoista keskukselle kulkevan jalkakäytävän alkuun alas ison parkkialueen reunaan.

 

Keskuksen pihaan ja pihatielle ei voi ajaa linja-autolla, ei edes jättämään ihmisiä tai varusteita. Linja-autot on jätettävä alas isolle parkkialueelle. Henkilöautoilla keskukselle jätettäviä ihmisiä ei tule pudottaa kyydistä keskuksen oven eteen vaan jättö- ja noutopaikalle alaparkkipaikalle.

 

Keskuksen pihatiellä ei ole pitkittäispysäköintiä vaan autot jätetään joko liikuntakeskuksen ylä- tai alaparkkipaikalle. Vasemmalla puolella on jalkakäytävä, jonka reunaan tai jalkakäytävälle ei saa pysäköidä. Keskuksen pihatiellä on oltava kaksi ajokaistaa aina vapaana, sillä tie on myös pelastustie. Huomioithan pysäköimisen kieltävät liikennemerkit - pihaan on mahduttava pelastusajoneuvoilla.

 

Buugilla on nyt yhteensä 10 000 neliöä liikuntatilaa! Alla uusi LähiTapiola Areena talvisessa maisemassa.

 

lahitapiola talvinenkuva

Lue artikkeli jäähallin rakentumisesta lokakuun Teräsrakenne-lehdestä.

 

Alla olevissa kuvissa on nähtävillä jääkentät sekä osa jäähallin katsomoa (palkin päällä). Kuvat on otettu marraskuussa 2016.

jäähallijäähalli2

ylakuva

ylayla2

 

 

 

Yllä olevat Mikko Laineen ottamat kuvat elo-syyskuulla 2016 kuvaavat liikuntakeskuksen alueen muuttumista - jäähallin sisätöihin on jo ryhdytty.

 

 uusihalliharja

 
 Elokuu 2016 - Näkymä isolta parkkipaikalta päin. Oikean puolimmaisessa kuvassa nousevat heinäkuulla runkotolpat pystyyn.  

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugi laajentaa toimintaansa kaksirataisella jäähallilla, isolla ryhmäliikuntasalilla, vastaanottotilalla sekä ravintolalla. Kaksiratainen jäähalli tulee pääosin lasten ja nuorten käyttöön arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 8-18 välisinä aikoina. Jyväskylän kaupunki on sitoutunut vuokraamaan jääaikaa 10 vuotta 3080 tuntia vuodessa ja jakamaan jääajan kaupungin junioriseuroille elokuusta toukokuulle.

 

Uusi sisäänkäynti, ravintola, ryhmäliikuntatila ja naisten uusi pukuhuone pyritään avaamaan jo marraskuun aikana. Uusi kahden harjoitusjään halli avataan vuoden loppuun mennessä.

 

Buugin jäähallilaajennukseen tulee 4 pukuhuonetta kummallekin jääradalle sekä pukuhuoneet mies- ja naistuomareille. Uusi ravintola palvelee sekä lounas- että päivällisaikaan, niin junioriurheilijoita, vanhempia, nykyisiä ryhmäliikunta- ja palloiluasiakkaita kuin työhyvinvointiryhmiä. Uusi ryhmäliikuntatila on kooltaan noin 12mx25m ja se mahdollistaa jääurheilijoiden oheisharjoittelun, lasten toiminnalliset tunnit sekä muun ryhmäliikunnan.

 

Laajennuksen rakentaa Rakennusliike Koivukoski. Alla olevat julkisivukuvat ovat arkkitehti Pauli Nuutisen laatimia.

uubuugi1

uubuugi2

 

osta viagra eestis